Categories
Bicycle sport news

Zo registreert u uw fiets in het Bogotá Bike Registry

In de loop van deze week zullen er drie registratiedagen worden gehouden op Boyacá, Ciudad de Cali en Street 19. We zullen u vertellen aan welke vereisten u moet voldoen en andere details.

Vanaf 27 juli, en in twee eenvoudige stappen, kunnen inwoners van Bogota hun fiets registreren in het Bogotá Bike Registry, gepromoot door het District Mobility Secretariat, om uitgebreide informatie te garanderen die de autoriteiten zal helpen om de relevante acties in geval van diefstal van deze voertuigen.

Om u te registreren, moet u naar de website, een nieuwe gebruiker aanmaken en de gegevens van uw fiets invoeren, zoals merk, kleur, serienummer van het frame en model. In feite moet u de foto’s van de fiets en de aankoopfactuur en / of eigendomskaart uploaden, als u die heeft.

Om de registratie te voltooien, moet u naar een van de punten op de weg gaan die door de Mobiliteits– en Beveiligingssecretariaten worden verstrekt om uw sticker op te halen en de serviceprovider toe te staan ​​deze aan uw fiets te koppelen. Op deze manier wordt het fietsregistratieproces afgerond en afgerond. Voorheen werd er bij de registratie rekening gehouden met het feit dat de gebruiker, nadat hij de sticker had ontvangen, het platform opnieuw moest betreden om zijn registratie te voltooien.

Doordeweeks zijn er drie dagen in het Bogotá Bike Registry, vanaf 11.00 uur. tot 18:00 uur, op Boyacá Avenue met 80 Street, Titán Plaza-fietspad, op dinsdag 28 juli; op Avenida Calle 19 en Calle 134, op woensdag 29 juli; en op Avenida Ciudad de Cali tussen cra. 91 en cra. 93, op donderdag 30 juli.

“Momenteel heeft het Bogotá Bike Registry 39.440 geregistreerde fietsen en 65.443 gebruikers gecreëerd, cijfers die toenemen aangezien steeds meer inwoners van Bogota de fiets gebruiken om zich te verplaatsen, aangezien het wordt beschouwd als een van de veiligste vervoermiddelen om te voorkomen besmetting met covid-19, ”zei het ministerie van Mobiliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *