Categories
Mountain bikes

Rancho Cacachilas – de beste mountainbiketocht in Mexico

In dit artikel gaan we je vertellen waarom Rancho Cacachilas een van de beste bestemmingen in Mexico is om te mountainbiken.

Dus als je een liefhebber bent van mountainbiken en je houdt van avontuur, dan is deze post iets voor jou.

Avontuurlijke reis

Rancho Cacachilas is veel meer dan een avonturenpark. Hier kunt u de natuurlijke schoonheid van de omgeving en het leven op de boerderij ervaren. De 14.000 hectare zijn niet alleen gericht op avontuur, maar ook op natuurbehoud. De ranch beheert zijn land op verantwoorde wijze, zorgt voor zijn bronnen, en de waarheid is dat ze het heel goed doen.

We zouden niet kunnen zeggen dat Rancho Cacachilas avontuurlijk toerisme herdefinieert als het geen activiteiten had voor alle smaken. We moeten de planning en het uitstekende werk van het team benadrukken, om u een unieke ervaring te bieden en in totale harmonie met het lokale ecosysteem.

Veel meer dan alleen een mountainbiketocht

Rancho Cacachilas ligt in Baja California Sur, tussen de stad La Paz en El Sargento. Genesteld in een bergachtig gebied, kun je de verschillende paden bewandelen, omringd door woestijnvegetatie en met een ongeƫvenaard uitzicht op de baai van La Ventana (wereldhoofdstad van kitesurfen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *