Categories
Mountain bikes

Komoot: uw volgende avontuur binnen handbereik

In dit artikel delen we alle details van Komoot, onze favoriete tool voor het plannen en navigeren van fietsroutes.

Dus als je van avontuur houdt en nieuwe plekken op je fiets ontdekt, of nieuwe manieren om je favoriete bestemmingen te bereiken, blijf dan lezen, want je zult deze app geweldig vinden.

Komoot is een applicatie ontworpen voor fietsers, wandelaars en hardlopers. In tegenstelling tot andere apps richt Komoot zijn functionaliteit echter op mensen die willen ontsnappen aan avontuur, aan de andere kant van de wereld of net om de hoek.

Dit is geen competitieve applicatie, vergeet de QOM en KOM maar. U zult geen scoreborden of persoonlijke records vinden. Komoot wordt de ruimte waar je kunt plannen, nieuwe routes kunt ontdekken, inspiratie kunt opdoen voor je volgende avontuur en je ervaringen kunt delen.

Afhankelijk van het type activiteit, gebruikt Komoot zijn gespecialiseerde algoritme om interessante plaatsen, wegen en paden met elkaar te verbinden om u te helpen bij het plannen van een geoptimaliseerde route voor uw avontuur. Het geeft je zelfs de mogelijkheid om aan te geven of je je tocht per e-bike gaat doen. Als dit het geval is, zal Komoot de afstanden en tijden bepalen zodat je niet halverwege zonder batterij komt te zitten.

Gemarkeerd door:

Meerdaagse routes – plan routes van meer dan één dag; bij het wijzigen van de reisroute van één dag worden de volgende dagen automatisch bijgewerkt.

Weersinformatie – houd het weer voor en tijdens uw route bij.

route.

Geoptimaliseerde routes voor uw avontuur – Met het algoritme van Komoot kunt u specifieke routes plannen voor het type activiteit, inclusief fietsroutes.

Interactief hoogteprofiel – ken de hoogte en helling van elk punt op uw route.

Evaluatie van wegen en oppervlakken – weet welk type wegen u in elk van de secties van uw route zult rijden, inclusief het type wegdek.

Offline kaarten – u kunt een geplande route downloaden of regio’s kopen om uw route zelfs zonder internet uit te zetten.

Afslag-voor-afslag aanwijzingen – navigeer gemakkelijk met audio- en visuele waarschuwingen in afwachting van richtingsveranderingen, hetzij van Komoot of een compatibel apparaat.

Creëren van verzamelingen – u kunt uw routes ordenen op soort avontuur, afstanden, regio’s of hoe u maar wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *