Categories
Brand news

De beste smeermiddelen voor fietsketting 2020

We maken een selectie met de beste fietssmeermiddelen. Vind alles, van oliën voor droge en natte omstandigheden tot keramische smeermiddelen en was.

We hebben al het zware werk al voor u gedaan, tientallen smeermiddelen onderzocht en een selectie van de beste voorbereid. Vind de beste voor elke conditie en gebruik.

De beste fietskettingoliën

Spuiten – droge / natte omstandigheden

Deze kettingolie is samengesteld met was en water in de vorm van een emulsie die de ketting van je fiets schoon houdt. Biedt een lange levensduur, verlengt de levensduur van uw transmissiesysteem en is 100% biologisch afbreekbaar.

Deze olie presteert goed in natte en droge klimaten, dus het kan een geweldig alternatief zijn voor avontuurlijke rijders.

Finish Line Natte – natte omstandigheden

Dit is de sterkste en meest duurzame kettingolie van Finish Line. Geformuleerd met synthetische oliën met hoge viscositeit, waterafstotende polymeren en geavanceerde antislijtageadditieven. Dit smeermiddel is waterafstotend waardoor de ketting extra beschermd is tegen oxidatie.

Muc-Off Wet Lube – natte omstandigheden

Deze olie is ontworpen om de ketting te beschermen tijdens lange ritten in de meest vochtige en modderige klimaten die je je kunt voorstellen. Het is geformuleerd op basis van plantaardige olie, waardoor de meeste componenten biologisch afbreekbaar zijn.

Muc-Off Dry Lube – droge omstandigheden

Dit is een biologisch afbreekbare, diep doordringende olie met zeer goede prestaties. De formule is ontworpen voor gebruik in droge tot natte omstandigheden. De Muc-Off Dry is super veelzijdig en houdt je ketting beschermd op de weg of in offroad situaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *