Categories
Brand news

De beste slimme horloges voor fietsen 2020

De beste slimme horloges en armbanden

Garmin fēnix 6S Pro – het beste voor STRAVA-fans

Ideaal voor wie een navigatiesysteem nodig heeft om nieuwe routes te verkennen.

Een smartwatch gespecialiseerd in fietsen, met een grote connectiviteitscapaciteit om te koppelen met een breed scala aan apparaten en accessoires voor fietsen en andere sporten. Meerdere sportprofielen, ideaal voor wielrenners die crosstraining hebben gevolgd met andere sporten. Een nauwkeurig navigatiesysteem. Oneindige prestatiecijfers en een groot aantal sensoren: hartslagmeter; barometrische hoogtemeter; kompas; gyroscoop; versnellingsmeter; thermometer. Vernieuwde batterij met hogere capaciteit.

Polar M430 – goede GPS voor een geweldige prijs

Ideaal voor wie een gps nodig heeft tegen een betaalbare prijs om verschillende activiteiten vast te leggen.

De Polar M430 registreert je hartslag, afstand en hoogte, verbruikte calorieën en slaapuren. U kunt specifieke trainingen plannen. Het beschikt ook over Polar Flow: een fitness- en trainingsplatform dat beschikbaar is voor internet en mobiel.

SUUNTO 5 – uitstekende kaartfunctie

Ideaal voor degenen die hun activiteiten urenlang moeten volgen.

Suunto 5 is een compact en modern horloge dat een lange batterijduur biedt met slimme batterijmodi, GPS en talloze functies voor meerdere sporten (80 modi om aan te passen) die het gemakkelijk maken om al je trainingen in al je sporten en sporten bij te houden. Jouw vooruitgang.

Fitbit Ionic – het beste GPS-horloge om te beginnen

Ideaal voor diegenen die hun activiteiten graag in realtime willen bijhouden.

De Fitbit Ionic is een touchscreen smartwatch waarmee je een stappenteller kunt monitoren; calorieën verbrand; afgelegde afstand; verhoogde vloeren; slaapbewaking; hartslagmeting; hydratatieniveaus. Dit gps-horloge houdt niet alleen uw gezondheid en conditie bij, het vertelt u zelfs hoe u slaapt en uw aerobe capaciteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *