Categories
Brand news

De beste luchtpompen voor fietsen van 2020

De fiets wordt dankzij jou onderhouden. Wanneer u een product koopt via de links op onze site, kunnen wij een commissie ontvangen.

Een luchtpomp is essentieel voor iedere fietser. Behalve dat het wordt gebruikt om uw binnenband op te pompen nadat u een lekke band heeft gerepareerd, helpt het u ook om de levensduur van uw banden te verlengen. U kunt te allen tijde een optimale druk behouden.

Beste fietsvloerpompen

Topeak Joe Blow Sport III – Beste voor workshop

De Joe Blow Sport III is ideaal voor in de thuiswerkplaats, als professional of voor op de baan. Hij heeft een TwinHead connector met inlaat voor Schradar, Presta en Dunlop ventielen. De manometer bevindt zich op 220 mm van de vloer en is daardoor gemakkelijk af te lezen.

BV Ergonomic 160 PSI – Beste voor occasionele rijders

Deze pomp heeft een stalen cilinder met een zeer goed volume, waardoor er maximaal lucht kan worden gepompt. Het heeft een ergonomische handgreep en een extra brede basis voor meer stabiliteit en comfort. Bovendien heeft het een barometer en een dubbele kop om te gebruiken met Presta- of Schrader-kleppen zonder dat het mondstuk hoeft te worden vervangen.

Lezyne Classic Floor Drive – Beste voor hoge druk

De Classic Floor Drive is gemaakt van CNC-gefreesd aluminium en is voorzien van een 3,5 ″ manometer. Daarnaast is hij voorzien van een ABS slang met aluminium koppelingen. De kers op de taart is het elegante houten handvat. Door het ontwerp kan het de hoogste druk genereren die u op de markt zult vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *