Categories
Racing bikes

De beste fietsen

Warwinds 5.0 Sava Racefiets

Ik begin deze top door te praten over een ongelooflijke carbonfiets, met spectaculaire eigenschappen. Ga met me mee zodat je meer weet over deze fantastische fiets.

Veel van de onderdelen, zoals frames, vorken en zadelpennen, zijn gemaakt van Japans carbon, waardoor het een ultralichte racefiets van 9,6 kg is.

Het heeft een geavanceerd ontwerp, de achterste driehoek is kort, waardoor het frame stijver en gemakkelijker te besturen is, wat ook de onmiddellijke explosieve kracht tijdens het rijden kan verbeteren.

Speed ​​Race Wh Cloot Racefiets

We gaan verder met de Cloot Speed ​​Race WH, een perfecte metgezel op tweewielers voor degenen die nieuw zijn op racefietsen. Het is een zeer comfortabele fiets, zeer licht, robuust en met goede fabricagematerialen. De prijs-prestatieverhouding van deze fiets is erg goed.

Met een hydrogevormd Tripple Butted aluminium frame en een lichtgewicht aluminium voorvork is deze racefiets zowel extreem licht als solide, waardoor het een zeer betrouwbare racefiets is. Het gewicht van deze racefiets is 9,9 kilo.

Dasling racefiets

Dit is een prachtige racefiets, verkrijgbaar in 6 opvallende kleuren, gemaakt met de beste materialen waardoor het een zeer resistente fiets is.

Het heeft de werking van mechanische dubbele schijfremmen, die buitengewoon remmen garanderen. Dankzij zijn 21 versnellingen is hij geschikt om als mountainbike te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *